Pšenice KamutLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Pšenice Kamut

Toto video je volně šířitelné, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky

Pšenice Kamut

Původ: Ze starého Egypta, 4000 let před naším letopočtem.

Charakteristika: Plná máslová chuť, žvýkavá struktura, zrna jsou dvakrát až třikrát větší než u běžné pšenice, kamut má velmi silnou energii.

Lepek: Obsahuje lepek, ale některým osobám citlivým na lepek nevadí.

Použití: Příměs do rýže, celé zrno samotné do salátů, vaření s luštěninami, mouka místo pšeničné mouky, do chleba a různého pečiva.

Nahoru