Nevím jak to mám vyjádřit, ale bylo to mistrovství světa.
![Hrachový lusk](/templates/jsn_pixel_pro/images/icons/hrachovy-lusk.png)
SUROVINY
Smažený tepmeh, pšenice jednozrnka, červená řepa, mrkev, cibule, čínské zelí, pórek, křen, kvašená zelenina, sojová omáčka, rýžový ocet, sezamový olej, kmín, mořská sůl.
![Hrnec](/templates/jsn_pixel_pro/images/icons/hrnec.png)
RECEPT
- Pšenici jednozrnku uvaříme technikou hrnec v hrnci.
- Červenou řepu nakrájíme na velké kostky a upečeme. Na talíři na ní přidáme nastrouhaný křen.
- Z čínského zelí a pórku uděláme marinovaný salát se sojovkou a rýžovým octem.
- Z mrkve a cibule připravíme kimpira omáčku a při zahušťování do ní přidáme kmín a tempeh a necháme chvíli provařit.
- Vše podáváme s kvašenou zeleninou, v našem případě to bylo zelíčko.
Video v kurzuObilovinyHrnec v hrnci (bez tlaku)
Video v kurzuZeleninaTechnika pečení (teorie)
Video v kurzuZeleninaPečená zelenina
Video v kurzuZeleninaKinpira omáčka
Video v kurzuZeleninaMarinování - Okurkový salát s ředkvičkou
Video v kurzuZelenina Kvašení ve vlastní šťávě
![Kuchařka](/templates/jsn_pixel_pro/images/icons/kucharka.png)
ÚPRAVY A VARIACE
Místo smaženého tempehu můžeme použít i bílí a ten ofritovat.
Sushi párty > Fritovaný tempeh
Zaslat dotaz nebo komentář
Odeslat dotaz nebo komentář jako host