Seitanový guláš s jáhlami - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Seitanový guláš s jáhlami

Seitanový guláš s jáhlami
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Pořádný guláš pro všechny. I pro návštěvy! :)

Hrachový lusk

SUROVINY

Jáhly s jáhlami: 1,5 šálku jáhel, 0,5 šálku sladkých jáhel, 4 špetky soli (sladké jáhly potřebují více osolit, obsahují více bílkovin), 3,5 šálků vody

Seitanový guláš: 4 cibule, 1 mrkev, 2-3 lžíce rýžové mouky, mořská sůl dle potřeby, sladká paprika - anebo čerstvá červená paprika, cca 250 g seitanu natural, (pro dospělé můžeme přidat pár špetek pálivé papriky), cca 400 ml vody, 1-2 lžíce slunečnicového oleje, koření dle výběru - žádné, tymián, mateřídouška, yzop, rozmarýn, česnek,... posypka dle výběru - žádná, petrželka, cibulka, plátky cibule, šalotka, nastrouhaný křen

Salát: hlavkový salát nejlépe ze zahrádky, rukola

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Jáhly s jáhlami

Oprané jáhly uvaříme technikou vaření do studené vody anebo hrnec v hrnci.

Video v kurzuObilovinyTechnika vaření do studené vody Video v kurzuObilovinyTechnika hrnec v hrnci (s tlakem)

Seitanový guláš

  1. Orestujeme na oleji cibuli na kolečka a mrkev na čtvrtky.

  2. Osolíme, přidáme kousky seitanu a sladkou papriku.
  3. Vmícháme mouku, pořádně promícháme a nakonec podlijeme vodou.
  4. Podusíme cca 10 minut a poté podáváme.

Video v kurzuLuštěniny Seitanový guláš

Salát

Saláty opereme a podáváme.

Video v kurzuZelenina Syrová zelenina

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru