Kaštanová kaše - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Kaštanová kaše

Kaštanová kaše
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Když doma vaříme tuto kaši, už se moc nikdo nestará, co je ještě k ní. Zelenina, kvašená zelenina, to vše se nějak najde anebo to někdo i opomene a zaručeně po ní nehledáme nic na dojezení. Nastává totiž slastné a naprosté uspokojení.

Hrachový lusk

SUROVINY

Kaštanová kaše: 1 šálek celozrnné kulatozrnné rýže, 1 šálek celozrnné kulatozrnné sladké rýže, 1 šálek vyloupaných syrových kaštanů, 4 špetky soli, cca 7 šálků vody (dávám od oka)

Blanšírované zelí: zimní zelí, špetka soli

Kvašená zelenina: jakákoli dle výběru, my jsme měli květáky naložený ála kvašené okurky

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
captcha 
Hrnec

RECEPT

Kaštanová kaše

  1. Obě rýže a kaštany smícháme v tlakovém hrnci a propláchneme.
  2. Přidáme vodu a namáčíme přes noc.
  3. Ráno kaši uvaříme podle základní techniky vaření v tlakovém hrnci, případně ji lze uvařit bez tlaku, ale trvá to samozřejmě déle.
  4. Podáváme a pochutnáváme si.

Online kurzObilovinyTechnika máčení a následné vaření Online kurzObilovinyPříprava kaše z celých zrn Online kurzObilovinyTechnika vaření s ořechy

Blanšírované zelí

Zelí oblanšírujeme.

Online kurzZelenina Blanšírovaný salát

Kvašená zelenina

Nejvíce receptů na kvašenou zeleninu různých druhů najdete v kurzu Kvašená zelenina, který je zatím v přípravě.

Online kurzZelenina Kvašení ve vlastní šťávě Online kurzZelenina Kvašení v nálevu

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru