Polévka z česneku mědvědího - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Polévka z česneku mědvědího

Polévka z česneku mědvědího
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Skvělá variace na medvědí česnek a jednoduchý způsob, jak mohou jíst medvěda i děti. Pikantní chuť totiž nahradila sladká.

Hrachový lusk

SUROVINY

Voda dle potřeby, 1 cibule, cca 3-4 hrsti medvědího česneku, cca 1 moka lžička soli, lžička sezamového oleje

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
captcha 
Hrnec

RECEPT

  1. Cibuli nakrájíme na kostičky, medvědí česnek pořádně opláchneme a nesekáme, klidně stačí na hrubo.
  2. Rozehřejeme v hrnci olej, přidáme cibuli a sůl a restujeme do sklovata. Přidáme medvěda a restujeme další cca minutu.
  3. Pokud máme ponorný mixér, pak zalijeme trochou studené vody (tolik, abychom mohli mixovat) a rozmixujeme, poté dolijeme vody tolik, aby z toho byla polévka a zahřejeme na teplotu, jaká nám je milá.
  4. Pokud máme mixér pouze nádobový, nejspíše asi plastový, pak do něj dáme studenou vodu, přisypeme orestovanou cibuli s českekem a rozmixujeme, poté vrátíme do hrnce na plotnu, případně doředíme vodou a ohřejeme na libovolnou teplotu.
  5. Podáváme. Pro děti jen tak, pro dospělé klidně posypané trochou čerstvého syrového medvěda, který dodá pikantní chuť, kterou děti většinou nemusí.

Polévky > Krémové zelené polévky

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru