Polévka z černých sojových bobů - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Polévka z černých sojových bobů

Polévka z černých sojových bobů
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Lahodné, měkké, černé sójové boby pomáhají odvádět z našeho těla těžké kovy a také činí náš hlas jasnější. Uvařte si a bude vám do zpěvu!

Hrachový lusk

SUROVINY

3/4 až 1 šálek suchých černých sójových bobů, 2 cibule či šalotky, kousek sladké brambory nebo 1 mrkev či kousek dýně, mořské sůl dle chuti, zelené na posypku - cibulka, nať z celeru/petržele, petrželka aj.

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

  1. Černé sójové boby namočíme přes noc. Poté je vaříme zhruba 1 hodinu v tlakovém hrnci, můžeme je vařit s řasou kombu.
  2. Po změknutí boby ještě povaříme společně se solí 10 minut.
  3. V jiném hrnci v troše vody povaříme na kousky nakrájenou sladkou bramboru (či mrkev nebo dýni) a kolečka šalotky či cibule do měkka s trochou soli.
  4. Smícháme boby a zeleninu, povaříme ještě cca 2 minuty a poté podáváme se zelenou posypkou.

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru