Ovoce v agaru - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Ovoce v agaru

Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk
Hrachový lusk

SUROVINY

Sezóní ovoce
0,7 lit jabléčného moštu
Agar agar
Sůl

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
7 Komentáře | Přidej vlastní
  • Návštěvník - Naďa

    Tento dezert měl úspěch. Děkuji.

  • Kateřina

    Také ho máme moc rádi, jsem ráda, že Vám chutnalo! :)

  • Sluníčko

    A nejen na Valentýna.....

  • Sluníčko

    Dodatek - samozřejmě přidat sůl a je možné dosladit třeba jablečným moštem, to záleží na tom, jak to má kdo rád.
    Tip: pokud je potřeba, doslazuji jablečným koncentrátem, který je k dostání v prodejnách se zdravou výživou.

  • Sluníčko

    Tip: pokud se z ovoce udělá šťáva - propasírováním - zaleje se agarem do vhodné nádoby na výšku cca 2 i více cm, nechá se ztuhnout, dají se vykrajovat nejrůznější tvary - kromě zdravého dezertu je to i dobrá zábava pro děti... Doplnila jsem sojovým jogurtem a chia semínky.

    Přílohy :
  • Kateřina

    Úplně jsem se z toho zamilovala... TIP: ideální dezert na Valentýna

  • Kateřina

    No to je nádhera!!! Moc děkujeme za sdílení!

Nahoru