Ovesná kaše s červenou řepou - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Ovesná kaše s červenou řepou

Ovesná kaše s červenou řepou
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Je únor a napadlo asi 20 cm nového sněhu. Chceme se zahřát!

Hrachový lusk

SUROVINY

Kaše

  • 400 g ovsu bezpluchého
  • 800 ml pramenité vody
  • 2 špetky mořské soli

Řepa

  • 2 střední červené řepy
  • 2 cibule
  • Hrst nastrouhaného křenu
  • 2 lžíce sezamového oleje
  • 2 špetky mořské soli

Video v kurzuObiloviny Vločky Video v kurzuZelenina Červená řepa Video v kurzuObiloviny Oves

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Kaši připravíme metodou vaření do studené vody. Z červené řepy a mrkve připravíme kimpiru na oleji a poté vmícháme nastrouhaný křen.

Video v kurzuZelenina Loupání cibule Video v kurzuObilovinyPříprava kaší z vloček Video v kurzuObilovinyPříprava kaší z vloček Video v kurzuZeleninaKimpira na vodě

ÚČINKY NA ZDRAVÍ

Toto je ukázková zahřívající snídaně. Oves obsahuje hodně oleje, který přirozeně zahřívá a obiloviny obecně jsou zahřívající. Řepa je velmi uvolňující zelenina a pokud z ní připravíme kimpiru, zabuduje se do ní spoustu tepla. Řepa také obsahuje více cukrů, které zrychlují metabolismus a také přirozeně zahřívají. Křen je zde proto, aby pomohl zabudované teplo uvolnit napovrch a zahřátí tak bylo co nejrychlejší.

Kurzy kvašené zeleniny

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru