Kyselica - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Kyselica

Kyselica
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Smrt, smrt ukrutná, kyselica nechutná... ale ne! Tahle kyselica byla výborná!

Hrachový lusk

SUROVINY

Cca 2 hrsti kysaného zelí, 2-3 cibule, slunečnicový nebo jiný olej - kvalitní, lisovaný za studena, mořská sůl, kousek seitanu natural, mořská sůl dle potřeby, trocha uvařeného obilí (na zahuštění), hřibový prach, kedlubna, (trocha sójového jogurtu Sojade anebo nějaké obilné či mandlové smetany), koření dle výběru - trocha sladké papriky, libeček, petrželka, bobkový list, ...

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

  1. Na oleji orestujeme kostičky cibule, osolíme, přidáme seitan a restujeme cca 5 minut společně, nakonec zaprášíme trochou papriky a přidáme hřibový prach.
  2. Podlijeme vodou nebo zeleninovým vývarem a přidáme kostky kedlubny a bobkový list.
  3. Když je kedlubna měkká, propasírujeme do polévky uvařené obilí na zahuštění, přidáme kysané zelí, doředíme případně vodou dle potřeby, chvilku provaříme a pak již podáváme anebo ještě zjemníme trochou Sojade či rostlinné smetany.

Video v kurzuZeleninaTechnika restování (teorie) Video v kurzuZelenina Kvašení ve vlastní šťávě Video v kurzuKvašená zelenina Tradiční kysané zelí Video v kurzuZelenina Zeleninový vývar

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru