Kopřivová polévka - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Kopřivová polévka

Kopřivová polévka
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Kopřivy neodmyslitelně patří k jarnímu vaření - nejlepší je sbírat ty úplně malé!

Hrachový lusk

SUROVINY

Cca hrst kopřiv, kousíček dýně hokkaidó nebo 1 mrkev, cca 1 litr vývaru ze zeleniny anebo my jsme použili pstruží vývar, 1 malá cibule, cca 1 moka lžička soli

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

  1. Vývar přivedeme k varu.
  2. Ještě ani nemusí úplně vřít a přidáme do něj kousky cibule - např. napříč krájené měsíčky anebo jiný nám milý tvar a sůl.
  3. Po cca 5 minutách přidáme nastrouhanou dýni anebo mrkev, povaříme cca 1-2 minuty, přidáme omyté a nasekané kopřivy a vaříme ještě další 2 minuty.
  4. Podáváme.

Online kurzZeleninaTechnika krájení na půlkolečka

Polévky > Kopřivová

Kurzy zdravého vaření - OnLine

Zaslat komentář

Odeslat komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru