Jablečný koláč se skořicovou polevou - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Jablečný koláč se skořicovou polevou

Jablečný koláč se skořicovou polevou
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Jeden z dezertů, který si jednoduše připravíte po absolvování online kurzu dezerty!

Hrachový lusk

SUROVINY

Korpus: 2 dávky těsta na základní sladký mačkaný korpus, ale já jsem tentokrát 2 šálky z použité mouky nahradila ořechovou drtí z výroby mandlovo-lískooříškového mléka

Krém: velká sklenice (720g) kupovaného amasaké

Jablka: pokrájená jablka, skořice

Horní "glazura": mošt s kuzu

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Korpus

Připravíme si těsto, namačkáme ho na vymazaný plech a pečeme cca 15 minut na 165 stupňů.

Video v kurzuDezerty Základní mačkaný korpus

Krém

Na upečené těsto rozetřeme amasaké.

Video v kurzuDezerty Amazaké

Jablka

Na amasaké klademe hezky nakrájená jablka, která poté posypeme skořicí.

Celý koláč vrátíme do trouby na stejnou teplotu na cca 20-25 minut.

Video v kurzuDezerty Ovoce

Horní "glazura"

Uvaříme hustší jablečný koncetrát s kuzu, který i více osladíme.

Video v kurzuDezerty Mošt s kurzu

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru