Jablečný koláč se skořicovou polevou - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Jablečný koláč se skořicovou polevou

Jablečný koláč se skořicovou polevou
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Jeden z dezertů, který si jednoduše připravíte po absolvování online kurzu dezerty!

Hrachový lusk

SUROVINY

Korpus: 2 dávky těsta na základní sladký mačkaný korpus, ale já jsem tentokrát 2 šálky z použité mouky nahradila ořechovou drtí z výroby mandlovo-lískooříškového mléka

Krém: velká sklenice (720g) kupovaného amasaké

Jablka: pokrájená jablka, skořice

Horní "glazura": mošt s kuzu

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
captcha 
Hrnec

RECEPT

Korpus

Připravíme si těsto, namačkáme ho na vymazaný plech a pečeme cca 15 minut na 165 stupňů.

Online kurzDezerty Základní mačkaný korpus

Krém

Na upečené těsto rozetřeme amasaké.

Online kurzDezerty Amazaké

Jablka

Na amasaké klademe hezky nakrájená jablka, která poté posypeme skořicí.

Celý koláč vrátíme do trouby na stejnou teplotu na cca 20-25 minut.

Online kurzDezerty Ovoce

Horní "glazura"

Uvaříme hustší jablečný koncetrát s kuzu, který i více osladíme.

Online kurzDezerty Mošt s kurzu

Kompletní kurz zdravého vaření

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru