Dýňová polévka z rybího vývaru - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Dýňová polévka z rybího vývaru

Dýňová polévka z rybího vývaru
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Udělali jsme vývar ze pstruha pro dodání sil, vitality a vitaminu B12. Použít se dá do jakékoli polévky.

Hrachový lusk

SUROVINY

Pro cca 4 osoby.

Dýňová polévka: kus dýně hokkaidó, cca 1/2 šálku červené čočky, mořská sůl dle potřeby, voda z kvašené zeleniny nebo umeocet

Krutony: kousek staršího kváskového chleba, fritovací olej lisovaný za studena

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Dýňová polévka

Uděláme standartní dýňovou polévku s červenou čočkou, akorát místo vody použijeme rybí vývar. Dochutíme šťávou z kvašené zeleniny či umeoctem.

Video v kurzuPolévkyDýňová polévka s červenou čočkou

Krutony

Starší kváskový chléb pokrájíme na kostičky a ofritujeme. Můžeme také pouze osmahnout na pánvi na menším množství oleje nebo nechat zatáhnout na sucho.

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru