Boršč s červenou čočkou - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím

Zobrazit kampaň na Startovači

Boršč s červenou čočkou

Boršč s červenou čočkou
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Jemná a zahřívající polévka

Hrachový lusk

SUROVINY

  • troška kvalitního rostlinného oleje dle výběru
  • 1 červená řepa
  • 2 bobkové listy
  • pár kuliček nového koření
  • směs oblíbených bylin a koření, případně würzl nebo solčanka s mořskou solí nebo jiné
  • sůl dle chuti
  • cca ½ šálku červené čočky
  • 4 lžíce jogurtu Sojade na servírování
  • zelená posypka na servírování
  • asi 1 litr vody nebo zeleninového vývaru
Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
captcha 
Hrnec

RECEPT

  1. Červenou čočku uvaříme do měkka v běžném hrnci (můžeme použít řasu wakame).
  2. Dáme vařit vývar nebo vodu společně s novým kořením a bobkovým listem.
  3. Červenou řepu nakrájíme na sirčičky a připravíme ji technikou kinpira na oleji.
  4. Nakonec servírujeme se zelenou posypkou a lžící rostlinného jogurtu (např. Sojade), nebo smetany.

Online kurzLuštěniny Čočka Online kurzLuštěninyPříprava luštěnin Online kurzLuštěniny Vařená v běžném hrnci Online kurzSushi párty Kimpira

Talíř na míru

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru