Amarantová kaše s čerstvou zeleninou - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Amarantová kaše s čerstvou zeleninou

Amarantová kaše s čerstvou zeleninou
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Amarant, nebo-li spousta malých kuliček, které daly dohromady parádní sytou snídani!

Hrachový lusk

SUROVINY

Amarant: amarant, voda, mořská sůl

Dušená zelenina: hrášek, mrkev, zelené listy (kadeřávek, kedlubna)

Syrová zelenina: ředkvička

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Amarant s dušenou a syrovou zeleninou

  1. Amarant namočíme přes noc asi v trojnásobném množství vody a ráno vaříme asi 45 minut nejprve bez, potom se solí.
  2. Ve vedlejším hrnci v malém množství vody podusíme zeleninu, nakonec promícháme s amarantem a přidáme ředkvičku.
  3. Na závěr vaření můžeme přidat např. lněný olej.

Video v kurzuObilovinyTechnika máčení a následné vaření Video v kurzuZeleninaTechnika krájení na široké sirky Video v kurzuZeleninaTechnika krájení na pruhy

ÚČINKY NA ZDRAVÍ

Amarant je zásadotvorný a zelenina také. Proto tato snídaně odstraňuje únavu a s ní spojené překyselení organismu.

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru