Neprodejné : Francouzské menuLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Používáme cookies.

Pro lepší funkčnost našich stránek, analýzu návštěvnosti a personifikaci reklam používáme technologii cookies. Kliknutím na tlačítko rozumím souhlasíte s jejich používáním.

Rozumím
Dáme Vám vědět, až zveřejníme další kurz
Online kurz

Francouzské menu

Úroveň: Kategorie:
Obsah kurzu
3 h 16 min videolekcí
Kurz je rozdělen do více částí a kapitol, abyste mohli snadno a rychle vyhledávat.
41 min audio nahrávek
Uslyšíte podrobnější informace o tématech z videolekcí.
8 stran studijních materiálů
Ke každé lekci si můžete stáhnout stručné výpisky (suroviny, postupu).
300 Kč

Osnova kurzu

Lekce 1 - Jídlo připravujeme aby bylo jedlé, lépe stravitelné a vydatné

Hlavní otázkou tohoto kurzu je proč se zelenina a jídlo obecně připravuje? Je to důležité? Může se tím něco zkazit? Na všechny tyto otázky si můžeme odpovědět bez výhrad ANO. Je to důležité, protože pokud si jídlo připravíme stane se pro nás lépe stravitelné. Dobře připravená zelenina je alkalická, má vitamíni, je vitální, vypadá krásně a dostává nás do harmonie. To jsou kritéria dobře připravené zeleniny.

Lekce 2 - Základní techniky přípravy potravin

Mezí základní přípravu potravin patří především blanšírování, napařování, pražení, soté a tempura. Podíváme se na ně pořádně a probereme si jejich detaily.

Blanšírování

Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.

Lisování

Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.

Napařování

Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.

Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.Tato technika je velmi osvěžující, zachovávají se při ní všechny vitamíny D, E, K, A a je vhodná pro otevírání. Jak mysli, tak ducha.

Lekce 3 - Jak se připravuje zelenina ve světě

Mezi ty náročnější patří nábe, kimpira a klíčení.

300 Kč
Nahoru