Šarlatová fazole se smaženými jáhlami - Zdravý receptLogo Kyselové a přáteléwww.kyselove.cz

Šarlatová fazole se smaženými jáhlami

Šarlatová fazole se smaženými jáhlami
Tento recept je volně šířitelný, budeme rádi, když potěší i Vaše přátele
.
.
poslat emailem
vložit na stránky
tisk

Barevné jarní jídlo, které nám zvedlo náladu - a Lada! Ta se mohla ujíst těch velikých moučných fazolí!

Hrachový lusk

SUROVINY

Fazole: 1 šálek velkých barevných fazolí (fazol šarlatový), voda, mořská sůl dle chuti (cca 1/4 lžičky)

Restované jáhly se zeleninou: zbylé uvařené ztuhlé jáhly, 2 mrkve, 2-3 cibule, lžíce slunečnicového oleje lisovaného za studena, mořská sůl

Rukola

Květy pažitky

Dáme Vám vědět, až přidáme další recepty
Hrnec

RECEPT

Fazole

Fazole jsou uvařené v běžném hrnci, ale hodila by se i technika hrnec v hrnci, nebo pečení. Fazole by byly celistvější.

Video v kurzuLuštěniny Vařená v běžném hrnci Video v kurzuLuštěniny Technika hrnec v hrnci Video v kurzuLuštěniny Pečení

Restované jáhly se zeleninou

  1. Ztuhlé jáhly pokrájíme na kostky. Některé se rozpadnou, ale to nevadí.
  2. Uděláme kinpiru na oleji z nudliček mrkve a cibule, kterou trochu více osolíme. Nakonec vmícháme kostky jáhel, prohřejeme a podáváme.

Video v kurzuZeleninaTechnika krájení na sirky Video v kurzuZeleninaTechnika kinpira (teorie) Video v kurzuObiloviny Smažená rýže a žito se zeleninou

Rukola

Rukola je můj favorit, takže ji servíruji k jídlu často. Můžete samozřejmě použít i jiný salát.

Květy pažitky

Zdobíme květy pažitky. Anebo jinými jedlými květy.

Zaslat dotaz nebo komentář

Odeslat dotaz nebo komentář jako host

0
Omezení rozříšření Povolené koncovky souborů: bmp, csv, doc, gif, ico, jpg, jpeg, odg, odp, ods, odt, pdf, png, ppt, rar, txt, xcf, xls, zip, docx, xlsx, rtf 0 / 3
Komentáře | Přidej vlastní
  • Žádné komentáře nenalezeny
Nahoru